De docent


Mijn naam is Anneke Masarovic. Ik ben altijd al bewust bezig geweest met een gezonde levenswijze, waarbij beweging een belangrijk onderdeel is. Doordat ik meer behoefte kreeg aan een 'sport' die mij zowel ontspanning als meer lichaamskracht kon geven, kwam ik in contact met yoga.


Door mijn enthousiasme en behoefte aan meer verdieping op het gebied van yoga, besloot ik een docentenopleiding 'Easy Vinyasa Flow' te gaan volgen bij Tonnie Goes in Montfoort.

Daar werden mijn enthousiasme over zowel deze yoga vorm, als over daadwerkelijk les  geven, alleen maar groter.


Ik besloot dan ook na het behalen van mijn diploma om mijn eigen yoga studio te gaan beginnen, waarin persoonlijke aandacht, harmonie en kwaliteit voorop staan.

Zo ontstond In Flow.


Ik blijf mezelf continue ontwikkelen door regelmatig workshops en opleidingen te volgen. Hierdoor blijf ik geïnspireerd, wat ik ook weer uit wil dragen in mijn lessen.


Naast Yoga, laat ik mezelf ook graag inspireren door de natuur. De natuur geeft me rust en laat met letterlijk en figuurlijk 'aarden'. Of het nu de zee is of een bosrijk gebied in de bergen, ik laat mezelf er graag door meenemen en geniet van elk moment.


- x -


Namasté


Je hebt deze uitspraak vast al eens voorbij horen komen, bijvoorbeeld bij

het afsluiten van een yogales.

Bij de uitspraak worden de handen tegen elkaar geduwd, waarbij de handpalmen elkaar net raken elkaar en de vingers naar boven wijzen.

Daarbij wordt ook nog een lichte buiging gemaakt.


Maar wat betekent het eigenlijk?


Het woord heeft zijn oorsprong in het Sanskriet "nam" (buigen) en

betekent "ik buig voor jou".

Namasté is in India, maar ook in andere aziatische landen, een gebruikelijk hindoeïstisch gebaar om  te groeten en respect te tonen.